Pianonviritys.fi
Ystävällistä palvelua vuodesta 2005!
Piano+06.jpg

Yksityisyydensuoja

Hyvä tietää

 
 

Yksityisyydensuojakäytäntö

Tsemppipeukku

Kuten lähes kaikki nettisivut, myös Pianonviritys.fi kerää kävijöistään erinäisiä tietoja. Kävijää yksilöiviä tietoja kerätään vain silloin, kun teet tilauksen tai pyydät yhteydenoton. Anonyymenä kävijätilastoja puolestaan kerätään sivun kaikista vierailijoista. Alempana tällä sivulla on kuvattu yksityisyydensuojakäytäntömme pitkästi ja perusteellisesti. Periaatteeltaan se on kuitenkin yksinkertainen.

 1. Antamiasi yhteystietoja käytetään vain tilaukseesi liittyvien asioiden hoitamiseen.

 2. Yhteystietojasi ei koskaan luovuteta asiattomille.

Tunnistettavat tiedot

 • Milloin tunnistettavia tietoja kerätään? Tämä sivusto kerää kävijän yksilöllisesti tunnistavia tietoja vain siinä tapauksessa, että tilaat sivuilta palveluitamme tai lähetät yhteydenottopyynnön.

 • Miksi näitä tietoja kerätään? Tilauksen tekeminen edellyttää tilaajan yhteystietojen saamisen. Ilman niitä emme voi ottaa tilauksia vastaan.

 • Kuka käsittelee näitä tietoja? Kaikki sivujen kautta lähetetyt tilaukset ja yhteydenottopyynnöt kulkevat Elias Patrikaisen (Patrikaisen Musiikki, Y-tunnus: 1791108-9) kautta. Tämän lisäksi tiedot välitetään sille pianonvirittäjälle, jota asia koskee. Mikäli tilaus edellyttää joitain muutoksia (esim. asiakas muuttaa ajankohtaa, jonka takia myös virittäjä vaihtuu toiseen), välitetään tiedot aina asiaa hoitavalle pianonvirittäjälle.

 • Luovutetaanko yhteystietoja eteenpäin muissa kuin tilaukseen suoraan liittyvissä tarkoituksissa? Ei koskaan! Luottamuksellinen ja turvallinen kaupankäynti on toimintamme tärkein perusajatus. Erityisen tärkeä tämä periaate on palvelussa, joka toimii netissä.

 • Mihin yhteystiedot tallennetaan ja miten ne on suojattu? Kaikki sivujen kautta lähetetyt henkilökohtaiset tiedot suojataan lähetyshetkellä SSL-tietosuojauksella. Tämä on kansainvälinen verkkoasioinnin suojausprotokolla, jonka avulla tiedot siirtyvät turvallisesti internet-sivulta tietokantoihimme. Tilaustietoja voidaan lähettää pianonvirittäjiemme kesken myös tekstiviestillä, puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli tilaus edellyttää jatkotoimenpiteitä, kuten aikataulujen järjestelyä yms. Tilaustietosi jäävät tilausprosessin tuloksena kahteen tietokantaan, joiden turvallisuudesta vastaa alan johtavat toimijat Google ja Formstack, sekä oman pianonvirittäjäsi asiakasrekisteriin, mikäli hän ylläpitää asiakasrekisteriä. Tämän lisäksi tehtyjen töiden kuitit säilytetään (yhteystietoineen) kirjanpitolain mukaan vähintään kuusi vuotta kyseisestä tilikaudesta eteenpäin. Jos tilaat uutiskirjeemme, sähköpostiosoitteesi (ja nimesi, jos senkin kirjoitat) siirtyy sähköpostitusyritys MailChimpin hallinnoimaan tietokantaan. Niin ikään MailChimp on yksi markkinoiden luotetuimmista alan yrityksistä. Kaikkia yllä mainittujen yritysten palveluita käytetään vain ainoastaan tukemaan Pianonviritys.fi -sivulta löytyvien ammatinharjoittajien toimintaa. Kyseiset yritykset eivät siirrä tietojasi eteenpäin.

 • Mistä tiedän, mitä tietoja minusta on tallennettu? Mikäli olet tilannut näiltä sivuilta pianonvirityksen tai jättänyt yhteydenottopyynnön, sinulla on oikeus pyytää sivujen hallinnoijaa (Elias Patrikainen) antamaan selvityksen sinusta kerätyistä tiedoista. Sinulla on myös oikeus vaatia tietojesi poistamista tietokannoista. (Lukuun ottamatta kuitit tehdyistä töistä, jotka ammatinharjoittajan tulee kirjanpitolain mukaan säilyttää vähintään kuusi vuotta kyseisestä tilikaudesta eteenpäin.)

Tunnistamattomat kävijätiedot 

 • Milloin anonyymejä tietoja kerätään? Tämä sivusto kerää kaikista vierailuista anonyymejä tilastotietoja. Tällainen tieto voi olla mm.: Kuinka kauan ja millä alasivuilla kukin vierailu tapahtui. Sivusto kerää myös muuta tietoa niistä jäljistä, joita jokainen tietokone internetissä ollessaan jättää, kuten tietokoneen käyttöjärjestelmä ja internet-operaattorin antama maantieteellinen sijainti. Kyseiset tiedot eivät tietenkään ole jäljitettävissä vierailijaan henkilökohtaisesti.

  • Esimerkki: Henkilö vierailee sivuillamme 4min ja katselee tänä aikana kolmea eri alasivua. Järjestelmämme näkee, että tietyillä sivuilla on käyty tietokoneella, jonka käyttöjärjestelmä on Windows. Tietokone sijaitsee kaupungissa, jonka kävijän internet-operaattori osoittaa. Tämän lisäksi vierailuaika 4min lisätään kyseisen päivän keskimääräisiin kävijätilastoihin. Operaattorin antama aluetieto kertoo kaupungin tai kunnan, ei kävijän osoitetta.

 • Miksi näitä tietoja kerätään? Tämä nettisivu on kauppa, jossa myydään pianonvirityksiä. Toisin kuin perinteisillä kaupoilla, internet-kaupoille ainoa keino ymmärtää kävijöitään (suoran asiakaspalautteen lisäksi), on anonyymi tilastotieto jäljistä, jotka tietokoneista internetiin jää. Ilman näitä jälkiä ei olisi esim. mahdollista tietää, kuinka paljon sivulla on kävijöitä. Puhumattakaan markkinoinnin rakentamisesta ja analysoimisesta, jossa käyntien tilastointi on korvaamaton apu.

 • Kuka käsittelee näitä tietoja? Elias Patrikainen (Patrik Pianonviritys Tmi, Y-tunnus: 1791108-9)

 • Luovutetaanko näitä tietoja kolmansille osapuolille? Voidaan luovuttaa, jos tarpeen, sillä anonyymeistä kävijätilastoista ei ole mahdollista nähdä mitään sellaista tietoa, joka loukkaa kävijöiden yksityisyyttä.

 • Mistä tiedän, mitä kävijätilastoja minusta on tallennettu? Kävijätilastoista on teknisesti mahdotonta löytää yksilöivää tietoa sivujen vierailijoista. Käyntisi sivuilla näkyy vain yhtenä nimettömänä tilastomerkintänä kaikkien muiden samalta alueelta tulleiden käyntien joukossa.