Pianonviritys.fi
Ystävällistä palvelua vuodesta 2005!
Piano+08.jpg

Pianonvirittäjille

Tule mukaan!

 

Yrityksesi näyteikkuna netissä

Pianonkieliä (Yamaha G1)

Pianonviritys.fi -sivusta voi olla hyötyä myös sinulle! Mm. seuraavilla alueilla nettisivujen kävijätilastojen mukaan on virittäjille kysyntää: Oulu, Turku, Jyväskylä, Kuopio ja mikä tahansa muu alue, jolla joku virittäjistämme ei jo toimi.

Mitä saan? Miksi liittyä mukaan?

 • Yksi netin näkyvimmistä ja tyylikkäimmistä näyteikkunoista pianonvirittäjää etsivälle asiakkaalle. Erinomainen ns. orgaaninen hakusananäkyvyys.

 • Rajattu määrä kilpailijoita samoilla sivuilla. Kullekin toimialueelle otetaan vain rajattu määrä (1-3) ammatinharjoittajia, jotta mahdollisuus hyötyä sivun tuomasta näkyvyydestä säilyy hyvänä. Lisämaksusta voit ostaa myös yksinoikeuden toimialueellesi. Lue lisää sivun alaosasta.

 • Pianonviritys.fi -konsepti on vakiinnuttanut asemansa. Sivujen toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä on testattu nyt noin 15 vuoden ajan.

 • Liittämällä profiilisi sivuille et välttämättä tarvitse omaa kotisivua. Tietosi löytyvät kätevästi alueesi asiakkaille osoitteessa www.Pianonviritys.fi/Etunimi.

Kuinka paljon asiakkaita voin odottaa saavani?

Liittymällä mukaan voit odottaa saavasi jonkin verran lisää töitä. Määrällisesti tämä voi tarkoittaa joinakin kuukausina puhdasta nollaa tai parhaina kuukausina useita asiakaskontakteja. Haitari on leveä, koska keikkojen saanti riippuu: 

 1. alueestasi,

 2. siitä, miten helposti olet löydettävissä ja tilattavissa,

 3. hinnastostasi,

 4. työsi laadusta,

 5. ja tietysti myös siitä kuuluisasta sesongista.

Piano 10.jpg

Esim. pääkaupunkiseudulla sivut ovat työllistäneet viimeisen 15 vuoden aikana 1-3 henkilöä vaihtelevasti sesongin mukaan muutamista lisäkeikoista per kuukausi aina täysipäiväiseen työllistymiseen asti. Pienemmillä paikkakunnilla luonnollisesti töitä on vähemmän, joten Pianonviritys.fi -sivujen ulkopuoliset kontaktit ovat sinulle todennäköisesti välttämättömiä.

Yrittäjille myydään monenlaisia kalliita markkinointi- ja luettelopaketteja. Kaikista luetteloista ylivoimaisesti paras on kuitenkin Google ja muut yleiset hakukoneet, joissa näkyvyys oikealla hetkellä ja oikeille asiakkaille on se tärkein asia. Pianonviritys.fi -sivulla on Googlessa hyvä “orgaaninen” näkyvyys, joka rakentuu erinomaiselle osoitteelle, pitkälle sivuhistorialle ja luontaisen hyville hakusanoille.

Tärkeää tietoa siitä, mitä Pianonviritys EI ole.

Pianonviritys.fi EI:

 • ole yritys, johon sinä tulet osakkaaksi. Sinulla tulee olla oma yritys, joka on rekisteröity ennakonperintä-, kauppa- ja arvonlisäverorekisteriin. Ostat omalle yrityksellesi näkyvyyttä näiltä sivuilta.

 • anna (perusmaksulla) Google Adwords -näkyvyyttä. Lisämaksusta myös hakusanakampanjoita voidaan toteuttaa.

 • laskuta puolestasi tekemiäsi töitä.

 • määrää hintojasi, eikä työaikojasi.

 • suvaitse epämääräisyyttä asiakassuhteiden hoidossa. Sivuilla mukana olevat virittäjät ovat täsmällisyydellä työhönsä ja kunnioittavalla ystävällisyydellä asiakkaisiin suhtautuvia ammattilaisia. Mikäli sivuston ylläpitäjälle tulee asiakkailta säännöllisesti negatiivista palautetta sivulla palveluaan myyvästä ammatinharjoittajasta, sopimus voidaan purkaa.

 • edellytä ammatinharjoittajalta kohtuuttoman pitkää sitoutumista. Vuosimaksu laskutetaan valintasi mukaan joko vuosittain tai puolivuosittain. Voit pyytää profiilisi poistoa palvelusta milloin vain, mutta jo maksamasi jakson mahdollisia käyttämättä jääviä kuukausimaksuja ei hyvitetä sinulle takaisin. Taloudellinen riskisi rajoittuu siis siihen.

Jos kiinnostuit, täytä alla oleva yhteydenottokaavake, niin käynnistetään profiilisivusi pikimmiten! Voit myös olla suoraan yhteydessä Eliakseen klikkaamalla tästä. Tervetuloa mukaan!

Nimi *
Nimi

Hinnasto

250€ (+ alv24%) / 1 vuosi, joka sisältää:

 • Profiilisivun luonnin. Profiilisivullasi on vähintään perustietosi hinnastoineen ja siisti profiilikuva. Lisäksi voit halutessasi laittaa sivulle jonkin verran syventävää tietoa toiminnastasi, kuten videoesittelyn tms. Videoesittely onkin erittäin suositeltu, sillä asiakkaat pitävät siitä, että ammatinharjoittajasta saa henkilökohtaisemman tuntuman jo tilausvaiheessa. Jos haluat laittaa sivulle videoesittelyn, tarvittaessa voit tilata tuotannon lisämaksusta kauttani.

Lisämaksulliset palvelu:

 • 60€ (+ alv24%) / 1 vuosi. Sähköpostiosoite "etunimi.sukunimi@pianonviritys.fi". Gmail-pohjainen monipuolinen käyttöliittymä. Voit toki käyttää myös jo olemassa olevaa sähköpostiosoitettasi.

 • 60€ (+ alv24%) / 1 vuosi. Ajanvarauskalenteri ja sen myötä mahdollisuus vastaanottaa tilauksia suoraan sähköpostiisi. Kalenteri on Google-pohjainen ja puoliautomaattinen.

 • 250€ (+ alv24%) / 1 vuosi. Yksinoikeus näkyvyyteen 25 kilometrin säteellä päätoimialueestasi. Jos päätoimialueesi on vaikkapa Kouvola, niin Pianonviritys.fi sivuille ei sinun lisäksesi oteta muita toimijoita, jotka ilmoittavat päätoimialueekseen Kouvolan tai siitä 25 kilometrin säteellä olevan paikan.

 • 750€ (+ alv24%) / 1 vuosi. Yksinoikeus näkyvyyteen 50 kilometrin säteellä päätoimialueestasi. Jos päätoimialueesi on vaikkapa Kouvola, niin Pianonviritys.fi sivuille ei sinun lisäksesi oteta muita toimijoita, jotka ilmoittavat päätoimialueekseen Kouvolan tai siitä 50 kilometrin säteellä olevan paikan.

 • Suuremmat yksinoikeusalueet sopimuksen mukaan. Kaikki yksinoikeussopimukset edellyttävät, että sivuilla ei ole jo valmiiksi ammatinharjoittajaa kyseisellä alueella.

 • 250€ ( + alv24%). Profiilivideon kuvaus ja editointi. Kuvaus tehdään Helsingissä. Voit myös toimittaa itse tekemäsi videon tai antaa linkin, josta videon voi linkata.

 • Google Adwords mainoskampanjat sopimuksen mukaan. Kokemus on kuitenkin osoittanut, että hyöty verrattuna orgaaniseen näkyvyyteen on kyseenalainen, joskaan ei välttämättä aivan merkityksetön.