Pianonviritys.fi
Ystävällistä palvelua vuodesta 2005!
Piano+02.jpg

Hinnasto

Hinnat, maksutavat ja alennukset

 
 

Hinnoittelun perustiedot

Pianonvirityksen hinta on useimmiten 145-155 euroa sisältäen verot sekä matkakulut ammatinharjoittajan päätoimialueella.

Ammatinharjoittajat ovat yksityisiä toimijoita, jotka hinnoittelevat palvelunsa itse. Tämän takia hinnat ja palvelusisällöt voivat vaihdella virittäjäkohtaisesti. Löydät virittäjien perushinnaston ammatinharjoittajien profiilisivulta.

Lisätiedot

Alta löydät suuntaa antavaa tietoa siitä, miten hinta voi esimerkiksi muodostua, jos työtä ei tehdä pakettihinnalla tai jos kyseessä on jokin erikoistapaus, kuten pianonkielen uusiminen. Tarkemmat hintatiedot saat omalta virittäjältäsi.

Matkakorvaus: 25€ tai kilometrikorvauksella (sis. ALV 24%)

  • Matkakorvaus sisältyy useimmiten virittäjän päätoimialueella tehtyjen pianonviritysten hintaan. Mikäli matka työkohteeseen on kuitenkin poikkeuksellisen aikaa vievä, voidaan matkasta periä erillinen matka- tai kilometrikorvaus.

Pianonkielen uusiminen: 50-120€/kpl (sis. ALV 24%)

  • Mittatilauksena teetetty uusi pianonkieli

  • Pianonkielen asennus.

  • Pianonkielen hinta riippuu kielen materiaalista, käytetystä työajasta sekä mahdollisesta matkakorvauksesta. Huom! Uusi pianonkieli venyy huomattavasti asennuksen jälkeen, jonka takia uusia kieliä täytyy mahdollisesti virittää useaan kertaan lyhyen ajan sisällä.

Muut työt: alkaen 25€/30min (sis. ALV 24%). Suuremmista korjauksista sovitaan erikseen.

Varatun ajan käyttämättä ja peruuttamatta jättäminen: alkaen 75€ (sis. ALV 24%)

  • Tämä hinta peritään, mikäli asiakas ei ole järjestänyt pääsyä työnsuorituspaikkaan sovittuna aikana, eikä varausta ole peruutettu. Hinta riippuu siitä, miten aikaa vievä matka työkohteeseen on ollut.

Maksutavat ja alennukset

  • Käteinen, yleisimmät maksukortit, sähköinen lasku: Kulut 0eur

  • Postitse lähetettävä lasku: Kulut 5eur

  • Alennukset: Mikäli viritettäviä pianoja annetaan tehtäväksi asiakkaan toimesta useampia kuin yksi, yleensä kokonaishinnalle neuvotellaan alennus. Näin esimerkiksi samalla kertaa koko naapurustoon tehtäville pianonvirityksille voidaan saada alennettu hinta. Samoin esim. kouluille neuvotellaan pakettihinnat.

Kampanjat

Virittäjillämme on silloin tällöin tarjouskampanjoita. Katso voimassa olevat kampanjat klikkaamalla tätä tekstiä.