Pianonviritys.fi
Ystävällistä palvelua vuodesta 2005!
Piano+09.jpg

Tietoa

Usein kysyttyä…

 
 

Palvelufilosofia

Hyvä palvelu muodostuu yksinkertaisista asioista. Hyvä palvelu tarkoittaa sitä, että työ tehdään kunnolla. Se tarkoittaa myös sitä, että tiedät mistä maksat. Hyvän palvelun toteutuminen vaatii ammattitaitoa ja rutiinia, mutta toisaalta myös intoa ja halua koittaa tehdä asiat joka kerta hitusen paremmin, jos vain mahdollista.

Usein kysytyt kysymykset

  1. Kuinka kauan virittämisessä menee aikaa? Yleensä noin kaksi tuntia. Hieman yli tai alle riippuen pianosta. Suuremmista korjauksista sovimme erikseen.

  2. Kuinka paljon viritys maksaa? Hinnat vaihtelevat hieman alueesta riippuen, mutta useimmiten viritys matkakuluineen ja veroineen maksaa 140-155eur. Silloin tällöin meillä on myös tarjouskampanjoita. Lue lisää hinnoittelusta täältä.

  3. Piano on ollut virittämättä 20 vuotta. Saako sen vielä vireeseen? Todennäköisesti saa. Usein jopa ihan normaalilla hinnalla. Poikkeuksiakin tietysti on.

Mitä maksaa?

Ns. normaalissa epävireessä* olevan normaalikuntoisen pianon viritys maksaa tyypillisesti 140-155eur. Hinta riippuu alueestasi ja siitä, mille ajalle virityksen varaat. Katso tarkemmat hintatiedot valitsemasi virittäjän profiilisivulta.

* Normaali virityspaketti riittää useimmiten (noin 9/10 työkohteista), vaikka piano olisi ollut virittämättä useitakin vuosia. Tämä paketti sisältää tarvittavat toimenpiteet pianon soittokuntoon ja vireeseen saamiseen sekä matkakulut pianonvirittäjän päätoimialueella. Mikäli piano vaatii poikkeuksellisen paljon työtä, sovitaan näistä töistä tapauskohtaisesti erikseen.